I 2020 var jeg blot en af ​​mange unge schweiziske kvinder, der var begejstrede for produkter til personlig pleje. Jeg havde opdaget, at der ikke var nogen schweiziske mærkede kosmetiske produkter, der opfyldte mine behov og hudproblemer.

Jeg tror på, at enhver kvinde har sin egen indre og ydre skønhed. Hun fortjener at tro på sig selv. Nogle gange har hun bare brug for de rigtige værktøjer til at afsløre hende og nå sit største potentiale.

Det var da, jeg kom på ideen om at bringe produkter på markedet, som jeg var dybt overbevist om, og som ville bringe et frisk pust ind i verden af ​​personlig pleje i Schweiz. Serinita blev født ud fra denne tilgang.

Hos Serinita er vi forpligtet til systematisk at teste alle produkter selv og kun sælge dem, som vi er 100 % overbeviste om, kan forbedre hverdagen for vores kunder.

Serinita er nu blevet et referencemærke for alle kvinder og mænd, der ønsker at pleje deres krop og forbedre deres hverdag. Vi er nu et helt team og er meget glade for, at vi har over 25.000 kunder, der bruger vores produkter hver dag!

Alma, grundlægger af Serinita