tilbagebetalings politik

AFSLAG

----

30 dages fortrydelsesret

Efter modtagelse af pakken har du fortrydelsesret indenfor 30 dage efter købet, hvilket giver dig mulighed for at få refunderet købsprisen ved at returnere varen til os. For at være berettiget til refusion skal din vare være ubrugt, hvilket betyder, at den skal være i samme stand, som da du modtog den. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig refusion eller ombytning. Det skal også være i den originale emballage.

Nogle typer produkter kan ikke returneres såsom: gavekort, personlige varer, kosmetiske cremer, der allerede er åbnet.

For at returnere skal du give os et købsbevis eller dit ordrenummer. Send din vare tilbage til: Serinita, Balthasarstrasse 17, Bern, 3027, Schweiz.


Delvis tilbagebetaling

Der er visse situationer, hvor der kun ydes en delvis refusion: (hvis relevant)
* Enhver vare, der ikke er i sin originale stand, er beskadiget eller mangler dele af andre årsager end vores fejl.
* Enhver vare returneres mere end 30 dage efter levering.

Refusioner (hvis relevant)
Når vi har modtaget og efterset den returnerede vare, sender vi dig en e-mail for at bekræfte modtagelsen. Vi vil også informere dig om vores beslutning om at godkende eller afvise din anmodning.
Hvis din anmodning godkendes, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode inden for et angivet antal dage.

Forsinkede eller manglende refusioner (hvis relevant)
Hvis du endnu ikke har modtaget din refusion, skal du først tjekke din bankkonto.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, da der kan være en forsinkelse, før din refusion officielt offentliggøres.
Så kontakt din bank. Der kræves ofte en vis mængde behandlingstid, før en refusion bogføres.
Hvis du efter at have gennemført alle disse trin stadig ikke har modtaget en refusion, bedes du kontakte os på kontakt@serinita.de

Salgsvarer (hvis relevant)
Kun varer til almindelig pris kan refunderes. Desværre kan udsalgsvarer ikke refunderes (med forbehold for undtagelser).

Udveksling (hvis relevant)
Vi erstatter kun en vare, hvis den er defekt eller beskadiget. Hvis du gerne vil bytte den til den samme vare, bedes du sende en e-mail til os på kontakt t@serinita.de og sende din vare til: Serinita, Balthasarstrasse 17, Bern, 3027, Schweiz.


Forsendelse
For at returnere et produkt skal du sende det med posten til følgende adresse: Serinita, Balthasarstrasse 17, Bern, 3027, Schweiz.


Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne for at returnere din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, fratrækkes returforsendelsesomkostninger.

Afhængigt af hvor du bor, kan det tage et andet tidsrum at modtage dit ombyttede produkt.

Hvis du sender en vare til en værdi af mere end €75, bør du bruge en leveringstjeneste, der giver dig mulighed for at spore forsendelsen eller tegne en fragtforsikring. Vi kan ikke garantere, at vi modtager den vare, du returnerer.