Rätt till återvändande

TILBAGEKOMST

----

30 dages ångerrätt

Hvis du har en fuld pakke, har du 30 dages mad, men du kan også få genomet til at returnere produkterne, indtil du får det. For att vara berättigad till återbetalning må vara vara oanvänd, dvs. i samme skick som du knepper ham. Den har gået 30 dage sedan du køber varan kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller et udbytte. De fleste af varerne er i original emballage.

Nogle typer af produkter kan ikke returneres, t.ex. presentkort, personlige produkter og kosmetiske tøj som allerede har åbnets.

For att göra og returnere skal du have inköpsbevis eller dit ordrenummer. Schicka tilbage din vara til: Serinita, Balthasarstrasse 17, Bern, 3027, Schweiz.


Delvis återbetalning

Finnens syn på situationen er endelig delvis återbetalning kommer att ges: (om tillämpligt).
* Alle oplysninger er i det originale kick, spillet sendes til spilleren fra informationen i det originale kick.
* Alle returneringer er mere end 30 dage senere.

Återbetalningar (fra tillämpligt)
Når vi har taget emot os og kontrolleret den returnerede varan sendes vi dig et e-postmeddelelse for at bekræfte mottagandet. Kommer du til informanten, får du besked om, at svaret vil blive givet dig.
Om din anmodning godkends kommer din tilbagebetaling at behandling og en kreditering kommer automatisk at gøres på dit kreditkort eller din oprindelige betalningsmetode inden for et vist antal dage.

Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt).
Når du er i dybden af ​​dine data, tjekker du efter din bankkonto.
Kontakt en sedan fra kreditkortsföretaget eftersom det kan dröja innan återbetalningen officielt bokförs.
Kontakt en sedan i banken. Ofte kræves det en vis tid for behandling inde og tilbagebetaling boksförs.
Hvis du fortsætter, skal du vente til du har hørt beskeden fra bunden af ​​broen, og der vil slet ikke være kontakt contact@serinita.co .

Forsäljningssvaror (om tillämpligt)
Endelig kan det almindelige ses. Forsäljningssvaror kan desværre ikke återbetalas (med visse undtagelser).

Udbyte (om tillämpligt)
Vi ersätter kun en vara om den er fejlagtig eller beskadiget. Hvis du vil kende det samme produkt, så send det til e-mailadressen indtil slutningen kontakt@serinita.co og skicka produkter til: Serinita, Balthasarstrasse 17, Bern, 3027, Schweiz.


Forsändelse
Hvis du ønsker at returnere, bedes du sende posten til følgende adresse: Serinita, Balthasarstrasse 17, Bern, 3027, Schweiz.


Du skal muligvis betale en brøkdel af prisen for at returnere. Fraktpriser återbetalas inte. Om du for en återbetalning kommer returfraktkostnader att dras av från den.

Beroende på var du bor kan det forskellige lange tid inden for dig for dit udbytte produkt.

Betaler du et gebyr på 500 SEK, skal du betale for det i en løftestang, så du kan have det på samme tid eller i fraktforsikringen. Du kan garantere, at du kommer tilbage for at få returneret.