Ofte stillede spørgsmål

MIN BESTILLING

Hvornår modtager jeg min ordre?

Vi forbereder dine ordrer, efterhånden som de kommer ind. Vi bestræber os på at holde omkostninger og leveringstider på et minimum for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Leveringen af ​​din ordre sker i to dele:

- At forberede din ordre udføre kvalitetskontrol på vores produkter, det tager os cirka 1-3 dage. På grund af det store antal ordrer, vi modtager for denne vare, skal du være opmærksom på, at behandlingstiden nogle gange kan være længere.

- Varen bliver herefter klargjort på vores lager til forsendelse og sendt til din adresse. Når ordren er gennemført, vil du modtage et ordrenummer i forsendelsesbekræftelsen, så du kan følge status for din ordre.

Forsendelsestid:

Storbritannien: 4 til 5 hverdage

EU: 5 til 7 hverdage

USA: 5 til 8 hverdage

Bemærk venligst, at hvis der er angivet unøjagtige eller ufuldstændige adresser, eller hvis der er ubekræftede detaljer med din ordre, kan det forsinke behandlingen med yderligere 1-2 hverdage. Vi opfordrer alle kunder til grundigt at gennemgå deres forsendelses- og faktureringsoplysninger inden de tjekker ud for at sikre, at eventuelle forsinkelser undgås.

Hvad er kvaliteten?

Hele produktionscyklussen af ​​vores produkter overvåges konstant af vores værkstedsspecialister for at garantere den bedst mulige kvalitet. Vi udfører regelmæssige kvalitetskontroller for at garantere den bedst mulige tilfredshed for vores kunder.

HVEM ER VI?

Hvad er Serinita?

Serinitas mission er at give så mange mennesker som muligt værktøjer til en overkommelig pris, der giver dem mulighed for at leve et selvsikkert liv.

Hvor er du placeret?

Serinitas kontorer er placeret i Schweiz.

Hvordan kan vi kontakte dig?

Du kan kontakte os når som helst via kontaktformularen eller på vores Instagram-konto @serinita_official.


BETALING

Hvilke former for betaling accepterer du?

Vi accepterer alle typer kreditkort: MasterCard, Visa, American Express og andre, samt PayPal og ApplePay.

Er betalingen sikker?

Ja, alle vores betalinger er sikret med de bedste tilgængelige online betalingsteknologier.LEVERING

Hvor lang tid tager det for dine produkter at blive leveret?

Det tager os 1-3 dage at behandle og kontrollere kvaliteten af ​​din ordre og 4-6 dage for levering i Europa.

Hvor sender du?

Vi sender i øjeblikket til Storbritannien og USA. Hvis du bor i Schweiz, Frankrig, Tyskland, Østrig eller Italien, anbefaler vi at bestille direkte fra vores anden hjemmeside: serinita.ch

Hvor sender du fra?

Vores kontorer er placeret i Schweiz. For at kunne tilbyde de bedste priser på markedet arbejder Serinita direkte med producenterne, og vores produkter sendes kun videre for at undgå lageromkostninger. Hvis du bestiller flere varer, kan de derfor komme i separate pakker.

Giver du sporingsoplysninger for produkterne?

Ja, et sporingsnummer for din ordre gives, så snart pakken forlader vores lager. Hvis du ønsker mere information om sporing af din pakke, bedes du kontakte os via e-mail på kontakt @serinita-shop.com .TILBAGEBETALINGS POLITIK

Jeg mangler nogle varer i min ordre, hvad sker der?

Vores produkter sendes separat afhængigt af din ordre. Hvis din ordre for eksempel indeholder varer fra to forskellige lagre, vil der være to leveringer.

Jeg modtog en beskadiget vare. Hvad kan jeg gøre ved det?

Vi er kede af at høre om dette. Bare send os et billede af den beskadigede vare til e-mailadressen, kontakt @serinita-shop.com , så sender vi dig en erstatningsvare så hurtigt som muligt.

Jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Hvorfor tager det så lang tid?

Vi beklager forsinkelsen. Nogle gange kan international forsendelse tage længere tid end forventet på grund af toldbehandling. Du kan dog til enhver tid spore din ordre og se, hvor den er. Hvis du har brug for hjælp til at spore din pakke eller har en anmodning, bedes du kontakte os via e-mail på contact@serinita-shop.com

Har du en tilbagebetalingspolitik?

Vi gør vores bedste for at løse eventuelle problemer, vores kunder har med deres varer. Men hvis du ønsker en refusion for din ordre, kan vi naturligvis afslutte betalingen, hvis appellen sker inden for 30 dage efter ordredatoen. For mere information, se venligst vores refusionspolitik.