Ofte stillede spørgsmål

MIN BESTÄLLNING

Leder du efter noget bedre?
Vi forbereder dine bestillinger en efter en. Vi stræber efter at holde omkostningerne og leveringstiderne så lava som muligt for at give vores kunder den bedste oplevelse.

Udnyt fra den bedste version af fjernsynet:

- For at forberede din bestilling, kvalitetskontrol af vores produkter behov vi omkring 1-2 dage. Grunden til opbevaringen er, at den kan bruges til hårprodukterne og kan behandles i længere tid.

- Artikler til sedans til håndtag og diverse varehuse og sendes til adressen med posten, inden for 7-10 dage. Det bedste ordrenummer er også tilgængeligt for dit ordrenummer og ordrenummeret kan sendes til det bedste ordrenummer.

Vil du gerne have gæster?
Produktionscykeln til forskellige produkter er konstant tilgængelig fra specialister i de forskellige produkter for at garantere en bred vifte af kvalitet. Vi udfører en regelbundet kvalitetscontroller for at besidde vores kunder, så det ikke er muligt.

VEM AR VI?

Hvad er Serinita?
Serinitas opgave er at få så mange mennesker som muligt, til et overkomligt pris, med værktøj som gør dette muligt for at leva med självförtroende.

Starter du herfra?
Serinitas kontor i kantonerne Bern og Schweiz.

Hvordan kan du kontakte mig?
Du kan altid kontakte os via kontaktformular eller via din Instagram-konto @serinita_official.


HUR FUNGERAR BETALNINGEN?

Hvilke betalningsmetoder accepterer ni?
Vi accepterer alle typer kreditkort: MasterCard, Visa, American Express og andre, herunder PayPal, ApplePay og Klarna.

Er du en sanger?
Ja, alle betalningar er sikrede med de bästa tillgängliga tekniken for onlinebetalningar.


HUR HANTERAS LEVERANSEN?

Hvor længe venter du på produkterne hos leverancerne?
Scoren er 1-2 og behandlet af kvalitetskontrolløren i bedste form, 1-2 for håndtag i Schweiz og 7-10 for håndtag i Europa.

Varifrån skickar ni era produkter?
Beställningarna forbereds i forskellige varehuse i Schweiz og skickas vidare til den schweiziske post for säker levering. Beroende på antallet bestillinger kan visse bestillinger sendes direkte fra vores internationale lager i Asien.


Har du oplysninger om leveringen af ​​produkter?
Ja, du for sporningsnummeret for beställning så snart pakken er på lageret. Ønsker du mere information, kan du sende pakken og kontakte os via e-mail på: kontakt@serinita.co


HUR FUNGERAR VÅR ÅTERBETALNINGSPOLICY?

Hvilke hænder gør de saknas några artiklar i min beställning?
Vores produkter sendes separat afhængigt af din bestilling. Det bedste eksempel kan ses fra tv'et eller lageret samtidig med tv-håndtaget.

Jeg har fattet en skaded vara. Hvad kan du gøre for at reparere det?
Vi er ledsna over at höra detta. Schicka bare et foto af den beskadigede varan til e-postadresser kontakt@serinita.co sender dig en ersättningsvara så hurtigt som muligt.

Jeg har stadig intet fat min bestilling. Hvor lang er den?
Vi ber om ursäkt for dena försening. Nogle gange kan internationale fraktioner tage længere tid end ventet på grund af tullklarering. Du kan lægge alt til kaj på den bedste måde og se skiltet. Hvis du fortsat modtager information om pakken eller din ordre, kan du kontakte os via e-mail contact@serinita.co .

Har du nogen informationspolitik?
Det bedste for dig at løse er ethvert problem, som kunden måtte have. Mænd fra dig vil have et kig på bestillingen kan vi ikke betale for at betale inden for 30 dage fra beställningsdatenet. For mere information, se informationspolitikken.