FRÅGOR OCH SVAR

MIN BESTÄLLNING

Leder du efter noget bedre?

Du vil kunne få den bedste information fra alle i lokalet Du vil også kunne få varerne og håndtagene på kortest mulig tid, så din kunde har mere information.

Udnyt den bedste version af det viste tv:

- For at forbereda din bestilling for at gøre og kvalitetskontrol avåra produkter behov vi omkring 1 3 dage. Grunden til opbevaringen er, at den kan bruges til de hårde produkter og kan holdes i hånden i længere tid.

- Produkter til sedans og diverse varehuse til håndtag og skickas til adressen, normalt 6 - 8 hverdage for postomdeling. Det bedste ordrenummer er klart for dig og ordrenummeret sendes via e-mail med håndtag, der kan sendes tilbage til det bedste ordrenummer.

Hvem er du kvalitet?

Hele fremstillingscykeln til vores produkter er konstant af vores specialister for at garantere den bedste mulige kvalitet. Vi udfører regelbundet kvalitetscontroller for at garantere, at vores kunde bliver så ikke noget muligt.

VILKA AR VI?

Hvad er Serinita?

Serinitas opgave er at forse så mange mennesker som muligt med ktyg til et overkommeligt pris som gør det muligt for dem at leve et selvsikkert liv.

Var findes ikke?

Serinitas Kontor ligger i Bern, Schweiz.

Hvordan kan jeg kontakte ham?

Du kan kontakte os igen via kontaktformularen eller på din Instagram-konto @serinita_official.

BETALNING

Hvilke typer af betalningar accepterer ni?

Vi accepterer alle typer kreditkort: MasterCard, Visa, American Express og andre, herunder PayPal, ApplePay og Klarna.

Er du en sanger?

Ja, al information er tilgængelig ved hjælp af den grundlæggende teknologi til onlinekommunikation på finsk.

LEVERANS

Hvor længe er produktet tilgængeligt?

Tjære 1 3 er behandlet og kontrolleret af kvalitetsstandarderne og 4 5 er tilgængelige for håndtag i Schweiz og 6 – 8 er tilgængelige for håndtag i Europa.

Var sender ni till?

Vi leverer for dig til Schweiz, Frankrig, Belgien, Tyskland, Sverige og Norge.

Hvad kommer du fra?

Der er et kontor i kantonerne Bern og Schweiz. For att kunna tilbyde markedets bedste pris arbejder Serinita direkte med producenten og diverse produkter sendes kun på bestillingen for att andvika lagerkostnader. Om du bestiller flere artikler kan de darför komma i separat pakke.

Vil du have information?

Ja, du for sporningsnummeret for beställning så snart pakken er på lageret. Ønsker du mere information om levering af pakken, kan du kontakte os via e-mail på kontakt@serinita.co.

ÅTERBETALNINGSPOLITIK

Hvis du vil kende artiklen på den bedste måde, hvad med på?

Beroende på din bestilling sender vores produkter separat. Det bedste eksempel kan ses fra tv'et eller lageret fra tv-håndtaget på samme tid.

Jeg har fattet en skaded vara. Hvad kan du gøre med det?

Vi klager over dette. Schicka et foto på skadede varan till e-mail-adresser kontakt@serinita.co så vi sender vi en ersättningsvara så fortsatte som muligt.

Jeg har stadig intet fat min bestilling. Hvor lang er den?

Vi ber om ursäkt for forseningen. Nogle gange kan internationale fraktioner tage længere tid end ventet på grund af tullklarering. Du kan lægge til hurtigst muligt på den bedste måde og også se befinder sig. Hvis du har oplysninger om pakken eller leveringen, kan du kontakte os via e-mail på kontakt@serinita.co.

Har du nogen informationspolitik?

Dette er den bedste løsning på ethvert problem, der måtte opstå fra kunden foran dig. Hvis du fortsætter med at have din ordre, kan du få det naturlige lys fra slutföra betalningen om överklagandet görs inom 14 dage från beställningsdatenet. For mere information, se informationspolitikken.