Alle betingelser

ÖVERSIKT

Denne hjemmeside kører fra Serinita. På hele webstedet hänviser termerna "vi", "oss" og "vår" til Serinita. Serinita tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, alle værktøjer og tjenester, som findes på denne hjemmeside til dig som bruger, under forudsætning af at du godkender alle betingelser, bestemmelser, politikere og meddelelser som angives her.

Genom at besøge denne hjemmeside og/eller købe nogen af ​​vores produkter accepterer du vores "tjeneste" og samtycker til at være bunden af ​​følgende betingelser ("vilkår", "T&C"), herunder muligvis et yderligere vilkår og politikere som det hänvisas till och / eller findes en hyperlänk till. Disse betingelser gælder for alle brugere fra denne websted, herunder mænd, der ikke sælger brugere som surfer, er kunder, handlere og/eller indhold.

Du kan også se informationen på nettet på samme tid. Du kan gå ind på eller bruge nogen af ​​denne hjemmeside, så du kan være bunden af ​​disse betingelser. Hvis du kender guderne, vil du have en masse information til dig i kommaet, og du vil have webblatsen eller de tjenester som tilbydes på den. Om disse betingelser udbetales som et erbjudande accepteres udtrykket begravelse til disse vilkår.

Alle funktionærer og salg er så længe som muligt i butikkerne og kommercielle områder, såvel som på sædvanlig måde. Du kan kun få de seneste versioner fra villkoren til høreapparatet. Vi forbeholder os ratten at opdatere, ændre eller sätta nogen del af disse salgs- og brugsbetingelser genome at publicere opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Dette er en forskrift, der kontrolleres af tilsynsrådet og derfor er tilgængelig for rådet. Hvis du fortsætter med at bruge eller komme på webstedet efter at ændringerne har offentliggjorte godkendelser, skal du være bunden af ​​disse ændringer.

Vores butik kører fra Shopify Inc, som giver os en e-handelsplatform, hvor vi kan sælge vores produkter og tjenester til dig.


ARTIKEL 1 - ANVÄNDNINGSVILLKOR FOR VÅR WEBBSHOP.

Genom at acceptere disse salgs- og brugsbetingelser intygar du at du er myndig i landet, staten i provinserne, hvor du bor og att du har fået os dit samtycke til at lade mindreåriga i din pleje bruge denne hjemmeside.

Du kan bruge vores produkter til olagliga eller otillåtna formål, og du for intet heller bryta mod nogen ligger i jurisdiktionen (inklusive mænd, der ikke begrænser til ophavsret) genom at bruge tjenesten.

Du for inte overføre maskar, virus eller annan kod av destruktiv karakter.

Alle overträdelser af disse vilkår læder til at dine tjenester omedelbart afsluttes.


ARTIKEL 2 - VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Vi forbeholder os ratten att när som helst og af hvilken anledning som helst neka nogen person adgang til tjenesterna.

Du skal have adgang til kreditoplysningerne (til kreditoplysninger), og du kan bruge kryptografien, som omfatter (a) oplysningerne om maden og (b) oplysningerne om den teknologi, du har brug for. Kreditkortoplysninger krypteras alltid nær den offentlige transport via netværk.

Du vil være i stand til at reproducere, duplikere, kopiere, dele, bruge eller udnytte oplysningerne på den anden side af enheden og derefter kontakte webstedets genom og de andre dele af det udtrykkeligt skriftliga tillstånd.

Rubrikeren er beregnet til hele familien og er i sidste ende avsedda att underlätta och begravelse eller påvirke intet dessa betingelser.


ARTIKEL 3 - INFORMATION RIKTIGHET, KOMPLETT OG OPDATERET.

Oplysningerne på webstedet er korrekte, fuldstændige og ajourførte. I dette tilfælde er hjemmesiden endelig tilgængelig for information, og oplysningerne kan sendes til dig samt de nødvendige oplysninger for, at du kan rådføre dig med de korrekte, fuldstændige og ajourførte oplysninger.

Den hårde webblapsen kan indeholde yderligere information. Fordi informationen kan være opdateret og stadig tilgængelig i informationssystemerne. Du kan også bruge rotterne samtidig med, at du kan bruge webblats. Der er en dock i Skyldiga at opdatere information via webstedet. Du vil være i stand til at se, hvad du leder efter, når du bliver opdateret, og du kan muligvis også se det på webstedet.


ARTIKEL 4 - ÄNDRINGAR AV TJÄNSTER OCH PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden foregående meddelelse.

Vi förbehåller oss ratten att ändra eller avbryta Tjänsten (eller någon del eller noget indhold i Tjänsten) när som helst utan förvarning.

Vi er intet ansvarige gentemot dig eller någon tredje part for prisændringer, avstängningar eller avbrott i tjenesten.


ARTIKEL 5 - PRODUKTER ELLER TJÄNSTER (i förekommande tilfælde).

Du kan se produktet eller tv'et sidst på dagen, indtil du kan spille online via webstedet. Produktet eller varen kan returneres hurtigt og uden varsel og kan returneres eller returneres af kunden i henhold til returpolitikken.

Du kan også få de nødvendige visa og billeder fra produkterne fra visa i butikken. Du kan garantere, at dine data er korrekte.

Når det drejer sig om rotter, har mænd en skyline, at begrænse salg af et år produkt eller tjenester til en vis person, et vist geografisk område eller en viss jurisdiktion. Du kan også fraråde fald til efterår. Vi forbeholder os ratten at begrænse mængden Produkter og tjenester som vi arvelige Juder. Alle produktbeskrivelser og produktpriser kan kun beskrives på samme måde, som du kan få den information og det produkt, du har brug for. Vi forbeholder os ratten at når som helst ophöra med at tilbyde et produkt. Alle arv fra tjenesterne eller produkterne på webstedet er ogiltiga, hvor det er forbudt ifølge lay.

Vi garanterer for kvaliteten af ​​produktet, den information eller den information, du har brug for til din krop og den information, du måtte have modtaget.


ARTIKEL 6 - RIKTIGHET AV FAKTURERINGS- OCH KONTOOPLYSNINGER

Du skal have dine rotter på samme tid som du er. Vi kan, efter eget gottfinnande, minska eller avbryta de keepa kvantiteterna per person, ved hushåll eller ved beställning. Begrænsningen kan også gælde for bestillinger som gørs fra samme kundekonto eller med samme kreditkort og/eller bestillinger med samme fakturerings- og/eller leveran-adresse. Ordren vil blive annulleret, og ordren sendes til kunden med henblik på at kontakte dig via e-mailadresse og/eller fakturaadresse/telefonnummer, hvis du afgiver ordren. The förbehåller oss ratten attt funeral or förbjuda beställningar som enligt vår egen bedömning verkar komma från återförsäljare, återförsäljare eller distributør.

Du modtager opdaterede, komplette og korrekte ordrer og kontooplysninger for alle ordrer i butikken. Du vil være i stand til at opdatere din konto og oplysninger, herunder din e-mailadresse, kreditkortnummer og leveringsdato, samt dine kontaktoplysninger og kontaktoplysninger.

For mere information, se returpolitikken.


ARTIKEL 7 - FRIVILLIGA VERKTYG.

Du kan gøre det, indtil du har varerne foran dig, så du kan styre luftstrømmen.

Du bekræfter og kender guderne samtidig med, at du har alt, hvad du behøver for at vide, at du er garanteret, at du vil have det sjovt, og at du vil kunne se guderne, og du vil kunne se, hvad der foregår . Hvis du accepterer oplysningerne på grundlag af den originale del, vil du modtage en besked fra Sadana Valfria for delen.

Hvis du er interesseret i Valfria, vil du være i stand til at have ret til webstedet. Du bliver også nødt til at tage risikoen, og du skal også benytte muligheden for at have ret til at drage fordel af Berörda tredjepartsleverantörerna.

Du kan også bruge kommaet samtidig med, at du også kan bruge funktionen via webstedet (inklusive tjenesten og resurser). Disse nye funktioner og ydelser kommer også til at omfatte disse betingelser.


ARTIKEL 8 - LÄNKAR TILL TREDJEPARTSLEVERATOR

I indholdet er produkter og tjenester tilgængelige via vores tjeneste kan indholdsmateriale fra tredje del.

Länkar fra tredje del på denne hjemmeside kan føre dig til websteder fra tredje del som intet er anslutet til os. Vi er intet skyldige at se på eller udfylde indholdet eller rigtigt på sådanne websteder, og vi efterlader ingen garanti eller udfyldelser om indhold, websteder, produkter, tjenester eller andre objekter, som er tilgængelige på eller fra s ådana websteder fra tredje del.

Du vil være i stand til at modtage de yderligere oplysninger i ordren fra producenten, forhandleren, resurserne, ejeren og transaktoren i ordren med vævet pladebånd til den tredje del. Læs parters politikere og praksis noggrant och se till at du forstår dem innan du brat en transaktion. Eventuelt klage, svar, bekymmer eller spørgsmål om sådanne tredje parters produkter bør rettes til dessa tredje parter.

ARTIKEL 9 - ANVÄNDA KOMMENTAR, FÖRSLAG OCH ANDRA BIDRAG.

Du kan se, hvad du leder efter (f.eks. deltaet og bordet), eller du kan se ud, som om du er i kreativ form, for eksempel til planlægning eller til planlægningsmateriale online, via e-mail, pr. post eller for en anden måde uden vores opmanding (tilsammen "Feedback"), giver du os ret til at redigere, kopiere, publicere, distribuere, oversætte og på andre måder at bruge feedback til os i alle medier, når som helst uden begrænsninger. Vi är inte skyldiga att (1) bevara secretessen for alla kommentatorer, (2) kompensera någon for alla kommentatorer eller (3) svara på alla kommentatorer.

Vi kan, men har ingen skyldighed at overvaka, redigere eller fjerne indholdet som vi, efter eget gottfinnande, anser vara olagligt, stødande, hotfullt, kränkande, erekränkande, pornografiskt, obscent eller på et andet sätt støttende, eller som bryter mod immaterielle rettigheder eller disse brugerbetingelser.

Du vil være i stand til at kommentere offentligheden såvel som andre spillere, herunder upphovsrätt, varumärke, sekretess, personliga rättigheter eller andre personliga eller äganderättsliga rettigheder. Du kan også se kommentarerne i det rum, hvor dataene er gemt, du vil være i stand til at se, hvad der foregår, du bliver nødt til at forholde dig til det uanstændige materiale eller datavirussen eller den anden skadlige software som på noget måde kan store driften af ​​tjenesten eller nogen relateret websted. Du skal bruge en falsk e-mailadresse, søge efter at være nogen, som du ikke er eller forsøger vilseleda os og/eller tredje del, når det gælder for din kommentator. Du er ansvarlig for alle kommentarer samt for omtale og nøjagtighed. Du kan også læse kommentarerne for eventuelle kommentarer, du måtte have fra din side.

ARTIKEL 10 - PERSONLIG LEVERANDØR

Du vil være din personlige gavegiver i din butik gælder for din sekretpolitik. Klik her for at læse den hemmelige politik.


ARTIKEL 11 - FEL, FELAKTIGHETER OCH UTELÄMNANDEN.

Før du kan få information fra webstedet eller andre typografiske elementer, kan følgende information findes i produktbeskrivelsen, prisen, kampagnen, tilbud, fraktpriser for produkter, leveringstider og tilgængelighed. Du vil modtage information om de oplysninger, der kan sendes, oplysningerne eller den opdaterede information eller den annullerede information, og den bedste information om oplysningerne i nogen kan relateres til webstedet, som også er tilgængelige i form af information (også efter att du har lagt din bestilling ).

Der er skyldighet at opdatere, ændre eller fortydliga nogen information i tjenesten eller på en relateret websted, herunder men ikke begrænser til prisinformation, såvida intet lag kræver det. Indlæs opdaterings- sælgeropdateringsdato som angives i tjenesten eller på en relateret websted, som skal bruges som grund for at dra slutsatsen på information i tjenesten eller på en relateret websted har ændrets eller opdateringer.

ARTIKEL 12 - FÖRBJUDNA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN.

Udover de förbud som angives i brugerbetingelserne er betingelserne for at (a) bruge webstedet eller dets indhold for olagliga formål, (b) formå andre att delta i olaglig verksamhet, (c) bryta mot regionala föreskrifter eller internationale, føderale, provinsielle eller statslige lagar , regulator eller stemmer; d) der er en intrång i våra immaterielle rettigheder eller tredje dele rättigheter; e) trakassera, missbruka, förolämpa, skada, förtala, nedvärdera, skrämma eller discriminera någon på grund av kön, seksuel läggning, religion, etnicitet, ras, alder, national oprindelse eller funktionel hindring; (f) inte overfører falsk eller vilseledande information, (g) lader op eller overføre virus eller en anden type af skadlig som bruges eller kan anvendes for store funktionaliteter eller driften af ​​tjenesten eller nogen relateret, uafhængig eller internetwebplats; h) Samla in eller spåra andras personuppgifter, (i) for spamming, phishing, kapning, udpressning av information, surfa, utforska eller skanna webben (eller någon annan resurs), (j) for obscena eller omoraliska syften, eller (k) for at lagre eller kringgå sikkerhedsforanstaltninger i vores tjeneste, på en anden hjemmeside eller på internettet. Vi forbeholder os ratten at afslutte din brug af tjenesten eller nogen relateret websted om du bryder mod brugsförbudet.ARTIKEL 13 - ANSVARSFRISKRIVNING OCH BEGRÄNSNING AV ANSVAR.

Vi efterlader ingen garanti eller udfæstelse om at bruge en år tjeneste kommer at være oavbruten, hurtig, sikker eller felfri.

Du kan garantere, at resultatet kan opnås fra første gang i ligaen.

Du kan se Tjänsten på den anden side af Tjänsten samme dag.

Du skal se på alt det, du skal se på, eller også skal du kigge på det, der er en risiko. Tjänster og alle produkter og ydelser som gørs tilgængelige for dig via Tjänster leveres (om vi intet udtryk anger noget annat) i eksisterende skick og i form af den tilgængelige for din brug, utan några som helst repræsentant, garant eller vilkår, vare s ig udtrykliga eller underförstådda, herunder alla underförstådda garant for säljbarhet eller säljbar kvalitet, passende for en viss formål, holdbarhet, äganderätt og icke-infragmentering.

Under Serinitas myndighed er du direktør, du er en arbejdsgiver, en partner, en agent, en iværksætter, en praktikant, en leverant, en tjenesteleverandør og en licens til någon skada, förlust, anspråk eller Direkta, indirecta, till grund, kriminelle liga , særlige eller följdskador af noget slag , inklusive, men inte begrænser till förlorad vinst, indtægter, besparelser, data, ersättningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de grunde sig på en aftale, skadestånd (inklusive vårdslöshet), som op på grund af aftale, skadestånd (inklusive vårdslöshet), strengt ansvar eller på en anden måde, som opstår til følge af din brug af en Tjänst eller et produkt fra Tjänsten, eller for noget andet sprog som på noget er relateret til din brug af Tjänsten eller et produkt, inklusive mænd i te begrænse till fel eller utelämnanden i Innehållet eller forlust eller skade af noget slag som opstod til følge af din brug af Tjänster eller noget Indehåll (eller noget produkt) som publiceredes, overføres eller på andet sätt gjorts tilgængeligt via Tjänsten, også om dig er blevet informeret om muligheden for et sådant sprog. Da visse stater eller jurisdiktioner ikke kan lade sig gøre udeslutning eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar begrænses til den maksimale omfang, som kan lade sig gøre.

ARTIKEL 14 - SUTSTITUTION

Du vil være i stand til at få det rigtigt, få det og få en Serinita, vores moderbolag, dotterbolag, dotterbolag, partnere, tjänstemän, directörer, agenter, entreprenörer, licensgivere, tjänsteleverantörer, underleverandører, leverandører, intern og ansatte skadeslösa fr til alle de krav fra Krav, herunder Rimliga Advokatkostnader, Punkterne i den tredje del skal være en del af årsagen til, at varen føjes til konsekvensen av att du bryter mot dessa brugervillkor eller dokumenter som de indeholder, eller att du bryter mot någon lag eller mod en tredje dele rettigheder.

ARTIKEL 15 - AVSKILJBARHET

Den ene bestämmelse i dessa salg- og brugsbetingelser inses vara olalig, ogiltig eller ogenomförbar ska en sådan bestämmelse alligevel gælder i den omstændighed, som ligger tillader og den ogenomförbara the ska anses vara avskild fra disse salgs- og brugsbetingelser, og en sådan avskiljande ska inte påverka valid og verkställbarheten fra den återstående bestämmelserna.


ARTIKEL 16 - UPPSÄGNING

The förelser and åtaganden on the parterna har gjort fore opsägningdatent ska i alla avseenden forpliktelse at gælde efter opsägningen af ​​thetta aftale.

Disse betingelser gælder tils de saves op af dig eller andre. Du kan kun se genomet samtidig med, at du gerne vil se det i lang tid og så kan du også læse det på hjemmesiden.

Om vi ​​​​efter eget gottfinnande fastställer at du inte har lyckats, eller om vi mistänker at du inte har kunnat følge betingelserne i disse salgs- og brugsbetingelser, kan vi også sige op på denne aftale når som helst utan förvarning, og du er ansvarig for Alle belopper som skal betales frem til og med opkøbsdatenet, og/eller vi kan ikke få adgang til vores tjenester (eller dele af dem).


ARTIKEL 17 - AVTALETS KOMPLETT.

I dette tilfælde er indersiden af ​​indersiden på samme tid som genomdriva någon rättighet eller beämmelse og rättighet eller beämmelse.

Disse brugerbetingelser eller andre politikker eller driftregler som viarar din brug af tjenesten og ersätter alle tidligere og samtidig muntlig eller s kriftlig kommunikation, forslag og aftaler mellem dig og os (herunder uden begrænsning, alle tidligere versioner af brugerbetingelser).

Hvis det er nødvendigt, kan du også læse teksten på tekstens del.


ARTIKEL 18 - TILLÄMPLIG LAG

Disse brugerbetingelser og muligvis en separat aftale genom vilka vi tilbyder dig tjenester som regler og tolkas i henhold til Bern, 3027, Schweiz.


ARTIKEL 19 - ÄNDRINGAR AV FÖRSÄLJNINGS- OCH ANVÄNDNINGSVILLKOREN

Du kan kun læse de seneste versioner af al den information, der er tilgængelig for dig og publikum på din side.

Forbeholderne os ratten at efter eget gottfinnande aktualisere, ændre eller ersätta disse salgs- og brugsbetingelser genome at publicere opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Dette er det samme som webplatsen, som reguleres af controlleren, hvis det er nødvendigt. Du fortsætter med at se på alt, hvad du vil se på nettet, og du kan også se det i det offentlige domæne, i så fald er du en gudsvidende person.

ARTIKEL 20 - KONTAKTOPLYSNINGER

Forsäljnings- og brugsvillkoren ska stalde til contact@serinita-shop.com