Generelle forretningsbetingelser

Generelle forretningsbetingelser

----

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af Serinita. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Serinita. Serinita tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra denne side til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Ved at besøge denne hjemmeside og/eller købe et af vores produkter, accepterer du vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår og betingelser"), herunder eventuelle yderligere vilkår og betingelser og politikker, der henvises til her, og/eller som er forsynet med et hyperlink. Disse vilkår og betingelser gælder for alle brugere af denne hjemmeside, inklusive uden begrænsning brugere, der gennemser hjemmesiden, sælgere, kunder, handlende og/eller indholdsskabere.

Læs venligst disse salgs- og brugsbetingelser omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores hjemmeside. Ved at tilgå eller bruge en del af denne hjemmeside accepterer du at være bundet af disse vilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke få adgang til eller bruge webstedet eller de tjenester, der tilbydes derpå. Hvis disse vilkår betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse vilkår.

Alle nye funktioner og værktøjer, der føjes til butikken i fremtiden, vil også være underlagt disse vilkår og betingelser. Du kan til enhver tid se den seneste version af vilkårene og betingelserne på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse salgs- og brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet af Shopify Inc., som giver os e-handelsplatformen, hvorigennem vi kan sælge vores produkter og tjenester til dig.


ARTIKEL 1 - BETINGELSER FOR ANVENDELSE FOR VORES ONLINESHOP.

Ved at acceptere disse salgs- og brugsbetingelser erklærer du, at du er myndig i det land, stat eller provins, hvor du bor, og at du har givet os dit samtykke til at tillade enhver mindreårig i din varetægt at bruge denne hjemmeside til at tillade.

Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må heller ikke under brugen af ​​tjenesten overtræde nogen love i din jurisdiktion (inklusive, men ikke begrænset til love om ophavsret).

Du må ikke overføre orme, vira eller anden kode af destruktiv karakter.

Enhver overtrædelse af disse vilkår vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.


ARTIKEL 2 - VILKÅR OG BETINGELSER

Vi forbeholder os retten til at nægte nogen adgang til Tjenesterne til enhver tid og af enhver grund.

Du anerkender, at dit indhold (ikke inklusive dine kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret, hvilket involverer (a) transmissioner over forskellige netværk og (b) ændringer for at tilpasse og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret, når de overføres via netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere eller sælge nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres, uden vores udtrykkelige forudgående skriftlige tilladelse, videresælge eller udnytte .

Overskrifterne i denne aftale er inkluderet for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller påvirke disse vilkår.

ARTIKEL 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUELLE OPLYSNINGER.

Vi påtager os intet ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af ​​de tilgængelige oplysninger på denne hjemmeside. Indholdet på denne hjemmeside er kun givet til informationsformål og bør ikke stoles på som den eneste informationskilde til at træffe beslutninger uden først at konsultere mere nøjagtige, mere fuldstændige og mere rettidige informationskilder.

Denne hjemmeside kan indeholde nogle ældre oplysninger. I sagens natur er disse ældre oplysninger ikke aktuelle og gives kun til informationsformål. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på denne hjemmeside til enhver tid. Vi har dog ingen forpligtelse til at opdatere oplysningerne på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge eventuelle ændringer på vores hjemmeside.


ARTIKEL 4 - ÆNDRINGER AF TJENESTER OG PRISER

Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os retten til at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold af tjenesten) til enhver tid uden varsel.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen prisændring, suspension eller afbrydelse af tjenesten.


ARTIKEL 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis nogen).

Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via vores hjemmeside. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller byttes i henhold til vores returpolitik.

Vi har gjort vores bedste for at vise så tydeligt som muligt de farver og billeder af vores produkter, der vises i vores butik. Vi kan ikke garantere, at din computerskærm viser farver nøjagtigt.

Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af ​​produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser og produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at stoppe med at tilbyde et produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om en service eller et produkt lavet på denne hjemmeside er ugyldige, hvor det er forbudt ved lov.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, informationer eller andre varer, der er opnået eller købt af dig, vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.


ARTIKEL 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER

Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn reducere eller annullere købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan også gælde for ordrer afgivet af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring af eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mail og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores skøn ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige ordre- og kontooplysninger for alle ordrer, der afgives i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

Se venligst vores returpolitik for yderligere detaljer.


ARTIKEL 7 - EKSTRA VÆRKTØJ.

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke har kontrol eller input over.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er og som de er tilgængelige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi påtager os intet ansvar som følge af eller relateret til din brug af sådanne valgfrie tredjepartsværktøjer.

Hvis du bruger valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, gør du det på egen risiko og skøn, og du bør gennemgå de vilkår og betingelser, hvorunder sådanne værktøjer leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via vores hjemmeside (inklusive nye værktøjer og ressourcer). Disse nye funktioner og tjenester er også underlagt disse vilkår og betingelser.


ARTIKEL 8 - TREDJEPARTSLINKS

Noget indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan omfatte materialer fra tredjeparter.

Tredjepartslinks på denne hjemmeside kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi har ingen forpligtelse til at gennemgå eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden af ​​sådanne websteder, og vi giver ingen garantier eller erklæringer vedrørende indhold, websteder, produkter, tjenester eller andre genstande, der er tilgængelige på eller fra sådanne tredjeparts websteder.

Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller skade relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med sådanne tredjepartswebsteder. Læs venligst tredjepartspolitikkerne og -praksis omhyggeligt, og sørg for, at du forstår dem, før du indgår i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende disse tredjeparters produkter skal rettes til disse tredjeparter.

ARTIKEL 9 - BRUGERKOMMENTARER, FORSLAG OG ANDRE INDLEGG.

Hvis du indsender bestemt indhold på vores anmodning (for eksempel for at deltage i konkurrencer), eller hvis du indsender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale online, via e-mail, pr. post eller på anden måde uden vores anmodning (samlet kaldet "Feedback") , giver du os ret til at redigere, kopiere, udgive, distribuere, oversætte og på anden måde bruge enhver feedback, du giver os, til enhver tid uden begrænsninger i ethvert medie. Vi har ingen forpligtelse til at (1) opretholde fortroligheden af ​​eventuelle kommentarer, (2) kompensere nogen for eventuelle kommentarer, eller (3) svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpligtelse til, at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores skøn vurderer er ulovligt, stødende, truende, krænkende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde stødende eller krænker nogen intellektuel ejendom eller disse Servicevilkår.

Du accepterer at skrive kommentarer, der ikke krænker andres rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, omtale eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde noget ulovligt, injurierende, ærekrænkende, fornærmende eller uanstændigt materiale, eller indeholde nogen computervirus eller anden ondsindet software, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, foregive at være en anden end dig selv eller forsøge at vildlede os og/eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​dine kommentarer. Du er fuldt ud ansvarlig for eventuelle kommentarer, du sender, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar eller erstatningsansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen anden tredjepart.


ARTIKEL 10 - PERSONOPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger til vores butik er underlagt vores privatlivspolitik. Klik her for at se vores privatlivspolitik.


ARTIKEL 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER.

Fra tid til anden kan der være information på vores hjemmeside eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktfragtomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige til enhver tid uden forudgående varsel (inklusive efter du har afgivet din ordre) . har givet op).

Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på noget relateret websted, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der anvendes i tjenesten eller på nogen relateret hjemmeside, bør tages som grundlag for at konkludere, at enhver information i tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

ARTIKEL 12 - FORBUDT ANVENDELSE.

Ud over de forbud, der er angivet i Servicevilkårene, er du forbudt at bruge webstedet eller dets indhold (a) til ethvert ulovligt formål; (b) lokke andre til at deltage i ulovlige aktiviteter; (c) at overtræde enhver lokal bekendtgørelse eller enhver international, føderal, provinsiel eller statslig lov, regel eller regulering; (d) at krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller tredjeparts rettigheder; (e) ikke at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, nedsætte, intimidere eller diskriminere baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) ikke at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller overføre vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt til at forstyrre funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller af enhver relateret, uafhængig eller internetwebsted; (h) indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) at spam, phishe, kapre, afpresse information, søge, udforske eller scanne internettet (eller enhver anden ressource); (j) til obskøne eller umoralske formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsforanstaltningerne i vores Tjeneste, enhver anden hjemmeside eller internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, hvis du overtræder dette forbud mod brug.


ARTIKEL 13 - FRASKRIVELSE AF GARANTIER OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR.

Vi garanterer eller garanterer ikke, at brugen af ​​vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brugen af ​​tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan suspendere tjenesten i ubestemte perioder eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der stilles til rådighed for dig gennem tjenesten, leveres (medmindre vi udtrykkeligt angiver andet) på et "som det er" og "som tilgængeligt" grundlag for din brug, uden nogen repræsentation, garanti eller repræsentationsbetingelser af nogen art , hvad enten det er udtrykkeligt eller underforstået, herunder eventuelle underforståede garantier for salgbarhed eller salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

Serinita, vores direktører, officerer, medarbejdere, partnere, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere og licensgivere skal under ingen omstændigheder være ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller nogen direkte, indirekte, tilfældig, straf, særlige eller følgeskader. af enhver art, herunder, men ikke begrænset til, tab af fortjeneste, omsætning, besparelser, data, erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt eller tort (herunder uagtsomhed), der opstår under kontrakt, tort (herunder uagtsomhed), ansvar, uanset om det er strengt eller på anden måde, der opstår fra din brug af en tjeneste eller et produkt på tjenesten, eller for ethvert andet krav, der på nogen måde vedrører din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i indholdet eller Ethvert tab eller skade af enhver art, der opstår som følge af din brug af Tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er udsendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via Tjenesten, selvom du er blevet informeret om muligheden for sådanne krav. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, loven tillader.


ARTIKEL 14 - ERSTATNING

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde Serinita, vores moderselskab, datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, embedsmænd, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløs fra ethvert krav eller ethvert krav, herunder rimelige advokatsalærer, anlagt af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse brugsbetingelser eller de dokumenter, de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af nogen lov eller en tredjeparts rettigheder.

ARTIKEL 15 - ADSKELBARHED

I tilfælde af, at en bestemmelse i disse salgs- og brugsbetingelser bestemmes at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre håndhæves i det fulde omfang, loven tillader, og den ikke-håndhævende del skal anses for at være adskilt fra disse vilkår af salg og brug, skal en sådan opsigelse ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af ​​de resterende bestemmelser.


ARTIKEL 16 - OPSIGELSE

De forpligtelser og forpligtelser, som parterne har pådraget sig før opsigelsesdatoen, skal overleve opsigelsen af ​​denne aftale til alle formål.

Disse vilkår og betingelser forbliver i kraft, medmindre de opsiges af dig eller andre. Du kan til enhver tid opsige disse vilkår og betingelser ved at give os besked om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores hjemmeside.

Hvis vi efter eget skøn fastslår, at du har været mislykket, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke har været i stand til at overholde vilkårene og betingelserne i disse vilkår og betingelser for salg og brug, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du forbliver ansvarlig for alle skyldige beløb til og med opsigelsesdatoen, og/eller vi kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller dele heraf).ARTIKEL 17 - AFTALENS FULDSTÆNDIGHED.

Hvis vi ikke udøver eller håndhæver nogen rettighed eller bestemmelse i disse vilkår og betingelser, udgør det ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.

Disse brugsbetingelser eller andre politikker eller driftsregler, som vi har offentliggjort på dette websted eller i forbindelse med tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten, og erstatter al tidligere eller samtidig kommunikation, forslag, hvad enten det er mundtligt eller skriftligt og aftaler mellem dig og os (herunder, uden begrænsning, eventuelle tidligere versioner af brugsbetingelserne).

Eventuelle uklarheder i fortolkningen af ​​disse vilkår og betingelser skal ikke fortolkes til skade for den part, der har udarbejdet teksten.


ARTIKEL 18 - GÆLDENDE LOV

Disse vilkår og betingelser og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer tjenester til dig, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovene i Chemin des Prés-Guëtins 23, La Neuveville, BE, 2520, Schweiz.


ARTIKEL 19 - ÆNDRINGER I SALGS- OG BRUGSBETINGELSER

Du kan til enhver tid se den seneste version af de generelle salgs- og brugsbetingelser på denne side.

Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte disse salgs- og brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at besøge vores hjemmeside med jævne mellemrum for at gøre opmærksom på eventuelle ændringer. Hvis du fortsætter med at bruge eller tilgå vores hjemmeside efter offentliggørelsen af ​​ændringer til disse vilkår og betingelser for salg og brug, accepterer du disse ændringer.

ARTIKEL 20 - KONTAKTOPLYSNINGER

Spørgsmål om salgs- og brugsbetingelser skal rettes til kontakt@serinita.de.