Fördelarna med exfoliering av kroppen med en handske: en vårdritual inspirerad av Mellanösterns traditioner

Fördelarna med eksfoliering fra kroppen med håndske: og vårdrituel inspireret fra Mellanösterns tradition

Eksfoliering bør udføres i et ritual for blodcirkulationen, selv om de borterr döda hudceller og forbättrar blodcirkulationen. Den håndholdte exfoliant er inspireret af ritualet i hamam og er tilgængelig på markedet til de eksfolierende afgrøder, som er både effektive og behagelige.


Luften er til verkad av naturfibrer og bruges ofte for at rengöra og eksfoliere huden på djupet. Luften kan bruges til at stimulere blodcirkulationen og til elasticitet. The exfoliant handsken bruges genome at forsigtigt gnugga handsken over huden i cirkulære bevægelser for at bekæmpe døda hudceller og väcka syndena.

Brugen af ​​en exfoliate håndske for at exfoliara kroppen er fræsning inspireret af ritualer for kroppspleje som praktiseres i hammamerna i Mellanöstern og Turkiet. Hammar er traditionelle wellness-rum i menneskers samles for at rengöra sig, koble af og foryngra sig. Hammam-behandlingsritualer er inkluderet i den daglige rengøringsproces med håndeksfolieret eksfoliering for at undgå døda hudceller og stimulere blodcirkulationen.


Eksfoliering med håndske förekommer også og mange arabiske kulturer, hvor det bruges til at forbedre hudens udseende og for at slappna av.

Denne er nem at bruge med den håndholdte peeling og kombineret med et rigtig godt resultat. Dette skal fjerne orenheter og døde hudceller på djupet for en lysare og blødare hud. Ansøgningen vil blive lavet for hinanden med en høj mobiltelefon og armar for et godt resultat og et godt resultat.

Sammanfattningsvis kan du anvende og eksfoliere håndske inspireret af ritualer for hudvård og ångbastu for at forbedre hudens udseende. Den tar bort døda hudceller fra djupet af huden, forbedrer blodcirkulationer og gør huden klarare og blødare. Dette er nemt at bruge, når det kombineres med en stor skærm eller skrubbes for et godt resultat.

Tilbage til blog